Babua Rota Hai Lyrics – Pramod Premi

Babua Rota Hai Lyrics in English and Hindi is Latest Bhojpuri Song Sung by Pramod Premi Yadav. With Also Music is Given by Arya Shrama. While “Babua Rota HaiSong Lyrics are Written by Krishna Bedardi.

Babua Rota Hai Lyrics

Babua Rota Hai Song Details

Song TitleBabua Rota Hai
SingerPramod Premi Yadav
Lyrics Krishna Bedardi
MusicArya Shrama
Music LabelSRK Music

Babua Rota Hai Lyrics

[ Lyrics in English ]

Balamuo Alge !
Kacha Kacha Dudh Me Malai Nahi Hota Hai
Kacha Kacha Dudh Me Malai Nahi Hota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Man Pareshan Baate Sangahi Duno Sota Hai
Jiyara Haran Baate Sangahi Duno Sota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai

Rota Hai ! Balamuo Alge !
Dukh Ba Jawani Me Harani Hota Jyada
Pahile Se Deh Hamar Ho Gail Aadha
Ae Raja !
Are Dukh Bujha !
Ae Ho !

Dukh Ba Jawani Me Harani Hota Jyada
Pahile Se Deh Hamar Ho Gail Aadha
Paja Me Dharala Nahi Hamse Jyada Mota Hai
Paja Me Dharala Nahi Hamse Jyada Mota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Balamua Alge !

Krishna Bedardi Pramod Hawe Badi Jiddi
Pahile Se Kuchho Me Na Bhail Ba Vriddhi
Bhail Ba Briddhi !
Ae Ho !


Krishna Bedardi Pramod Hawe Badi Jiddi
Pahile Se Kuchho Me Na Bhail Ba Vriddhi
Pankaj Rai Ji Bhi Apne Dil Ke Chhota Hai
Ashok Premi Ji Bhi Apne Dil Ke Chhota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ta Babuo Alge Rota Hai Balamuo Alge Rota Hai
Ae Sonu Ji Rauwa Manage Ka Li !

[ Lyrics in Hindi ]

बालामुओ अल्गे!
कच्चा कच्चा दूध में मलाई नहीं होता है
कच्चा कच्चा दूध में मलाई नहीं होता है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है
मन परेशान बाते संघही दूनो सोता है
जियारा हरान बाते संघही दूनो सोता है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है

रोटा है! बालामुओ अल्गे!
दुख बा जवानी में हरानी होता ज्यादा
पहली से देह हमर हो गेल आधा
ऐ राजा!
दुख बूझा हैं !
ऐ हो!

दुख बा जवानी में हरानी होता ज्यादा
पहली से देह हमर हो गेल आधा
पाजा में धरला नहीं हमसे ज्यादा मोटा है
पाजा में धरला नहीं हमसे ज्यादा मोटा है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है
बलमुआ अल्गे!

कृष्णा बेदर्दी प्रमोद हवे बड़ी जिद्दी
पहले से कुछो में न भेल बा वृधि
भेल बा ब्रिजी!
ऐ हो!


कृष्णा बेदर्दी प्रमोद हवे बड़ी जिद्दी
पहले से कुछो में न भेल बा वृधि
पंकज राय जी भी अपने दिल के छोटा है
अशोक प्रेमी जी भी अपने दिल के छोटा है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है
ता बाबूओ अलगे रोता है बलामुओ अलगे रोटा है
ऐ सोनू जी रौवा मैनेज का ली!

Written By- Krishna Bedardi

If Found Any Mistake in above lyrics?, Please let us know using contact form with correct lyrics!

Babua Rota Hai Music Video